Välkommen till Nybetong

Jobba hos oss

På Nybetong är vi alltid intresserade av duktiga medarbetare och vår filosofi är att olikheter skapar styrkan i en arbetsgrupp, därför ser vi gärna sökande i alla åldersgrupper, från olika kulturer och både män och kvinnor.

Vi rekryterar utifrån ett lagtänkande där gruppens sammansättning är viktigast. Vi vill ha ett lag som består av medarbetare med olika yrkesinriktning, erfarenhet, ålder och personlighet. Hos oss finns följande yrkesgrupper:

Snickare
Du har snickarutbildning eller motsvarande erfarenhet, vi ser gärna att du har kunskaper i ritningsläsning. Din inriktning är att utifrån ritning bygga formarna som används för gjutning och att i övrigt delta i arbetet i fabriken.

Betongarbetare
Du har gärna erfarenhet och kunskaper i betongarbete eller lämplig utbildning, kunskaper i ritningsläsning är meriterande. Din inriktning är att utifrån ritning bygga ihop formar med armering, isolering mm. och gjuta element samt att i övrigt delta i arbetet i fabriken.

Armerare
Du har svetsvana eller lämplig utbildning, vi ser gärna att du har kunskaper i ritningsläsning. Din inriktning är att utifrån ritning bygga armeringen som används för gjutning och att i övrigt delta i arbetet i fabriken.

Du är välkommen med frågor och intresseanmälan till
Mikael Andersell på mail mikael@nybetong.se eller telefon 070-712 30 65

Personalpolicy

Nybetong driver en aktiv personalpolitik vars syfte är att skapa kunniga och engagerade medarbetare som trivs och bidrar till företagets utveckling.  Medarbetarens egna initiativ och insatser är av stor betydelse för att personalpolitiken skall bli framgångsrik och leda till en positiv utveckling för alla på företaget.