Om oss

Nybetong AB är ett privat bolag som ägs och drivs av Yngve Hegardt och Dennis Beckman, de har båda arbetat inom betongbranchen sedan 1970-talet.

Företaget har runt 70 anställda som under 2017 tillverkade och levererade mer än 6 000 element till nöjda kunder vilket resulterade i en omsättning på 160 Mkr.

Vi är en av landets större leverantörer av förspända, prefabricerade betongprodukter och har sedan starten 2004 vuxit till en nivå där vi kan tillgodose stora som små kunder med högkvalitativa produkter.

Vi har en hög ambition och ser oss som en leverantör med stort kunnande, leveranssäkerhet och riktigt bra kvalitet. En samarbetspartner med korta och enkla beslutsvägar och bra service. Vår verksamhet bedrivs effektivt i harmoni med miljön och med målsättning att ha engagerade, stolta medarbetare i bra arbetsmiljö.

Våra kunder uppskattar vårt arbetssätt där vi genom att vara delaktiga tidigt i byggprocessen kan kostnadseffektivisera projekt med prefabricerade element. Genom detta arbetssätt lägger vi grunden för en hållbar tidplan med bra slutresultat.