Peab bygger ”Österport etapp 1” åt BJC

Österport blir en centrumnära, grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar och en generös park löper igenom hela området.

I gatuplan samsas caféer och butiker för dig och dina grannar. På taken finns såväl gemensamma som privata takterrasser med utsikt över Stadsparken, Svartån och centrala Örebro.

Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2,70 eller högre) och samtliga 73 lägenheter får en eller flera balkonger.  Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial.

Överhuvudtaget ger den goda arkitekturen, materialvalen och omsorgen om detaljerna, goda förutsättningar att skapa ett personligt och inbjudande hem.

Det blir bostadsrätter med 1 1/2, 2, 3 och 5 rum. I de sistnämnda ligger rummen i fil, vilket skapar rymd, ljus och en exklusiv känsla.

Inflyttning beräknas ske under 2020 och vi på Nybetong är stolta över att återigen fått förtroendet att leverera till Peab. Det första lasset går från vår fabrik idag.