Varmt välkommen Peder!

Det är med glädje som vi vill presentera vår nya VD Peder Wilhelmsson. Vi ställde några inledande frågor, nu när Peder är ”ny på jobbet”.

Välkommen till Nybetong Peder! Lite kort, vem är du?
Jag har ganska nyligen passerat 40-strecket och bor i Kumla tillsammans med min fru och våra två söner. På fritiden är det en hel del sport och rörelse som gäller. Jag spelar jag gärna golf, badminton eller tar en löprunda och jag är även aktiv ledare för ett ungdomslag i Hockey.

Nu har du tillträtt som ny VD hos oss på Nybetong. Varför?
Jag har under snart 20 år haft olika chefsroller inom byggbranschen, varav de senaste åren som VD på PeKum AB. Jag har trivts utmärkt med mitt jobb och med mina kollegor men när jag fick frågan om att ta VD-rollen på Nybetong så kände att detta var en chans och utmaning som jag inte ville missa.

Vad är din bild av Nybetong?
Jag fick tidigt klart för mig att Nybetong har många duktiga medarbetare som i allra högsta grad har bäddat för den framgångsrika resa som företaget har gjort sedan starten 2004. Produkterna Nybetong tillverkar är av hög kvalitet och leveranssäkerheten ut till kund är mycket bra.
Nybetong har en stabil grund att stå på. Vi har bra ekonomi, hög beläggning i produktionen, många nöjda kunder och riktigt bra medarbetare. Dessutom har vi produkter och lösningar som ligger i tiden. Väldigt mycket är väldigt bra, men vi har ändå potential att tillsammans kunna utveckla och förbättra vår verksamhet.

Vad händer nu då?
Vi ska fortsätta på den inslagna vägen och utvecklas i lagom takt. Jag kommer jobba med våra gemensamma mål och se till att alla inom företaget drar åt samma håll.  Jag är en lagspelare och gillar att bygga ett starkt ”team”. Jag ser verkligen fram emot det som ligger framför oss.

Tack Peder och än en gång – varmt välkommen till Nybetong!
Tack själv! Det här ska bli roligt!